Capacitieve niveausensor

✔ Levering binnen 24 uur

✔ Persoonlijke service

✔ Maatwerk productie

 

Lans Nivotherm, gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, naast Dordrecht, is dé leverancier als het gaat om de capacitieve niveausensor. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van procesinstrumenten op het gebied van niveau, druk, temperatuur, doorstroming en klimaat. Als producent maken wij onderdelen in eigen huis. De producten die wij zelf niet produceren, betrekken wij van A-merk fabrikanten.

Benieuwd naar een capacitieve niveausensor?

Wij hebben de juiste capacitieve niveausensor voor u op voorraad

Deze niveausensor voert een niveaumeting uit over een bepaald bereik. Hij meet deze stoffen door direct contact te maken met de tussenstof of vloeistof. Daarnaast kan deze sensor zowel metalen als niet-geleidende materialen detecteren. De capacitieve niveausensor is beschikbaar in verschillende soorten. Ook vindt u op onze website klimaatsensoren. Met deze sensor kan u niet alleen ammoniak, vochtigheid, CO2, maar ook het licht meten. Het fijne aan deze capacitieve sensor is dat u inzicht krijgt in welke punten u nog kan verbeteren met betrekking tot het klimaat.

Win advies in bij onze adviseurs

Onze adviseurs geven u graag passend advies alvorens u een capacitieve niveausensor aanschaft. Ook voor vragen over ons assortiment kan u contact met ons op nemen. Dat kan u doen door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 078 681 39 77 .