Over ons

Lans Nivotherm is een sterke combinatie van groothandel in procesinstrumentatie gecombineerd met maatwerk productie van meetinstrumenten.

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Met korte lijnen, uitstekende producten en persoonlijke service zijn wij u graag van dienst.

 

 

Maatwerk

Door flexibel team van instrumentmakers

Aangezien wij als fabrikant uitgerust zijn met een goed uitgeruste productiewerkplaats kunnen wij maatwerk leveren vanaf één stuk! Dat wordt steeds unieker in Nederland. RVS-onderdelen zoals, scheidingsmembranen draaien wij zelf op onze CNC draaibank. Zo kunnen wij de levertijd en kwaliteit in eigen hand houden.

Reparatie

Revisie, reparatie en kalibratie

Voor revisie, reparatie en kalibratie van instrumenten kunt u ook bij ons terecht. Instrumenten voor het meten van druk bijvoorbeeld onze druktransmitters kunnen wij voorzien van kalibratie-certificaten. Deze zijn herleidbaar naar de nationale en internationale standaarden, zodat u daarmee aan de ISO-9000 kwaliteitsnormen kunt voldoen. Deze kalibratiecertificaten gelden ook voor onze temperatuurmeters,, zoals onze digitale thermometers.

VOORDELEN LANS NIVOTHERM

  • Breed leveringsprogramma
  • Wij leveren ook maatwerk
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Ook kalibratie, reparatie en revisie
  • Veel producten voorradig

WILT U MEER WETEN?

Onze adviseurs staan voor u klaar

Ronald van der Wel en Eric Dam
078 681 39 77