Lans Nivotherm op Solids 2019

in Rotterdam, op 2 en 3 oktober

Op 2 en 3 oktober neemt Lans Nivotherm deel aan de vakbeurs voor stortgoedtechniek: SOLIDS.

Gedurende deze 2 dagen presenteren wij ons complete leveringsprogramma van procesinstrumentatie voor niveau, druk, temperatuur, doorstroming en klimaat. 

De SOLIDS wordt gelijktijdig gehouden met de PUMPS & VALVES. Als Solids bezoeker heeft u ook gratis toegang tot de Pumps & Valves.

U kunt zich met deze link aanmelden voor een gratis toegangsbewijs voor de SOLIDS en PUMPS & VALVES.

Op de Solids zijn wij voor het eerst zichtbaar als één bedrijf na de samenvoeging van Nivotherm met Lans Instruments. Op 1 juli zijn de leveringsprogramma's van deze 2 zuster BV's samengevoegd. Als u onze stand bezoekt en de code: "samen onder 1 pet" uitspreekt dan ontvangt u een persoonlijke verrassing. 

Op onze stand, nummer G105 geven wij demonstraties van niveausensoren zoals de nieuwe Capanivo CN7000 niveauschakelaar met zijn ongevoeligheid voor aanklevende producten. En de Mononivo MN4000 trilstaaf niveauschakelaar met zeer hoge gevoeligheid voor detectie van de meest lichte poeders en granulaten.

Naast de niveausensoren presenteren wij ons programma van drukmeting met druksensoren en manometers, en temperatuurmeting met Pt-100 sensoren, transmitters en wijzerthermometers.

HEEFT U EEN VRAAG OF HEEFT U ADVIES NODIG?

ONZE ADVISEURS STAAN VOOR U KLAAR

Ronald van der Wel en Eric Dam
078 681 39 77