Lans Nivotherm op Solids 2021

Rotterdam Ahoy, 6 en 7 oktober

We mogen weer: op 6 en 7 oktober nemen wij weer deel aan de vakbeurs voor stortgoedtechniek: SOLIDS.

Na een lange periode van het vermijden van persoonlijk contact hopen wij u te mogen begroeten op onze stand G107. 

De SOLIDS wordt gelijktijdig gehouden met de PUMPS & VALVES. Nieuw is het deel Meet- en Regeltechniek M+R , waar u gespecialiseerde leveranciers kunt vinden op het gebied van procesinstrumentatie.

U kunt zich met deze link aanmelden voor een gratis toegangsbewijs voor deze vakbeurs.

Op onze stand G107 ziet u een live-demo van verschillende niveauschakelaars voor detectie van diverse soorten vaste stoffen. Aangezien er vele uiteenlopende toepassingen zijn met variabele procescondities zoals stortgewicht, mate van aangroei, deeltjesgrootte, temperatuur, druk, trilling, budget, etc. zijn er diverse meetprincipes verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals Trilvork, Trilstaaf, Draaivleugel, Capacitief, Radio-Frequent, Microgolf, Ultrasoon, Laser etc. Op onze stand G-107 hebben wij 5 verschillende meetpricipes werkend op een rij geplaatst. U kunt van dichtbij de werking zien, wij leggen u graag de verschillen uit van de voordelen en de beperkingen van de meetprincipes.

Het is de moeite waard om dit live in 3D te zien, na een periode van contact via beeldbellen en uitleg via filmmateriaal. U bent van harte welkom op onze stand!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG OF HEEFT U ADVIES NODIG?

ONZE ADVISEURS STAAN VOOR U KLAAR

Ronald van der Wel en Eric Dam
078 681 39 77