Instrumenten die met radar een niveaumeting doen

✔ Levering binnen 24 uur

✔ Persoonlijke service

✔ Maatwerk productie

 

Instrumenten die met radar een niveaumeting doen

Op onze website vindt u diverse procesinstrumenten die met radar een niveaumeting verrichten. Daarnaast kan u bij Lans Nivotherm, gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, terecht voor ander meetapparatuur geschikt voor diverse waarden. Dat zijn onder andere druk, temperatuur, doorstroming en klimaat. Het is ook mogelijk om diverse producten op maat te laten maken. Dat is al mogelijk vanaf één stuk.

Benieuwd naar een radar niveaumeting?

Wij hebben meerdere meters die met radar een niveaumeting uitvoeren

In ons assortiment vindt u meerdere niveausensoren die met radar een niveaumeting doen. Neem onder meer onze micotrek geleide radar. Deze meter werkt via radar en beschikt over een RVS-meetkabel met een smalle meetbundel. Daarnaast is hij geschikt voor het meten van onder meer vaste stoffen. De juiste meter voor het uitvoeren van diverse metingen vindt u bij Lans Nivotherm.

Bekijk alle meters op onze website!

Naast de meters die op radar een niveaumeting verrichten, verkopen wij ook procesinstrumenten die geschikt zijn voor het uitvoeren van een niveaumeting in een tank. Bekijk al onze meters waaronder ook onze flowschakelaars op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het gebruik van een meter die op radar een niveaumeting doet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 681 39 77 of vul het contactformulier in!