Vlotterschakelaar

✔ Levering binnen 24 uur

✔ Persoonlijke service

✔ Maatwerk productie

 

Bij Lans Nivotherm, gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, kan u terecht voor het aanschaffen van een vlotterschakelaar. Deze niveauschakelaar, beter bekend als een vlotter, produceren wij in eigen huis. Daarnaast leveren wij als groothandel diverse meetinstrumenten waarmee u druk, temperatuur, niveau, doorstroming en klimaat kan meten. De meetinstrumenten die wij zelf niet produceren betrekken wij van A-merk fabrikanten. Zo kunnen wij u altijd hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Benieuwd naar een vlotterschakelaar?

De vlotterschakelaar is verkrijgbaar in verschillende modellen

Deze vlotter is een niveauschakelaar die u kan gebruiken om het niveau van een vloeistof in een container of tank te meten. Deze schakelaar werkt als een niveausensor die het circuit opent of sluit als het vloeistofniveau is bereikt. Wij bieden u een ruim aanbod aan modellen aan. In onze webshop vindt u onder meer de kabelvlotter. Deze vlotter is een geschikte niveauschakelaar voor pompsturing en niveau alarmering in onder meer rioolputten. Naast de vlotterschakelaar bieden wij meer meetinstrumenten aan, waaronder een trilvork.

Profiteer van korte levertijd bij het aanschaffen van een schakelaar!

Ons bedrijf biedt u diverse merken trilvorken aan. Bekijk daarom ons gehele aanbod! Daarnaast geven onze adviseurs u graag meer informatie over het uitvoeren van een niveaumeting met een trilvork. Ook voor eventuele vragen kan u bij hen terecht. Zij zijn telefonisch te bereiken via 078 681 39 77 of vul het contactformulier in. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact met u op!